Da li ste zadovoljn sai radom komunalne službe?
 

NOVO
Dužnost građana
Termini za odvoz smeća
Cjenovnik

     
    
Gradsko groblje ,,Bare,, PDF Štampa El. pošta

U sklopu JP "Komunalno" Pale posluje i RJ Gradsko groblje Bare koje vrši pogrebnu djelatnost. Ova djelatnost podrazumijeva prevoz, smještanje, opremanje i sahranjivanje. Vrši izradu smrtovnica, prodaju kompletne pogrebne opreme u novootvoranom salonu svakog radnog dana od 8-19 časova, ekshumacije, prevoz pokojnika u zemlji i inostranstvu, prodaja cvijeća i izrada vijenaca, vrši održavanje i uređenje groblja.

U svom sastavu ima objekte i sredstva za vršenje svoje osnovne djelatnosti po svim zakonskim i običajnim propisima, specijalna pogrebna vozila, mrtvačnicu sa rashladnim uređajem, kapelu za sve konfesije. Sahrane se mogu obaviti svakim radnim danom a u izuzetnim slučajevima nedeljom i državnim praznikom. Dežurna služba radi 24 sata.

Gradsko groblje  je savremeno opremljeno sa svim materijalno - tehničkim sredstvima, prostorom za ukope i osposobljeno za obavljanje svih poslova iz domena pogrebne djelatnosti na najvišem nivou uz poštivanje svih zakonskih normi, tradicije i vjerskih običaja svih naroda.